Alleen dankzij de steun van onze genereuze donateurs is AfriKNO in staat om KNO-zorg te leveren aan dove kinderen, patienten met kanker van het hoofd- en halsgebied, mensen met afwijkingen in het aangezicht en vele andere KNO-aandoeningen. AfriKNO doet dit door lokale KNO-artsen en andere medisch personeel van het KCMC op te leiden. Wij zijn afhankelijk van de gulheid van mensen zoals u om ons belangrijke werk te kunnen blijven doen. We verwelkomen alle vormen van donatie, of het nu gaat om een eenmalige gift, een maandelijkse donatie of uw persoonlijke steun.

AfriKNO is een onafhankelijke stichting met de ANBI status. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling en is een erkenning van de belastingdienst dat een stichting het algemeen nut beoogd. Daarnaast zijn dankzij de ANBI status donaties onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar van de belasting. Klik hier om te zien welke manier voor u het meest geschikt is.

Doneer nu en help ons helpen:

Triodos Bank:
NL53 TRIO 0198 3951 24

Veel van het werk dat AfriKNO doet is mede mogelijk gemaakt door onze officiele partners. AfriKNO is hen zeer dankbaar voor hun voortdurende support.

Officiele partners: